Forum klanu Joannici
Aktywnie się udziela
Loxuvo znowu mnie pojechal i nie mam juz zadnych surowcow ani armi.... pomoze ktos????
Teraz proszę wszystkich o to kto może niech podeśle mi jak najwięcej surowców na czwartek ( 22 stycznia) tak aby wyprawy z surowcami doszły najwcześniej po 16.10 ( dopiero o tej godzinie jestem przed kompem, i bede wiedział czy nikt mnie nie atakuje.) Wszystkie surowce zwrócę na bank. Chcę wybudować za to zakon. Bardzo was proszę o pomoc w tej sprawie, będe naprawde wdzieczny. Prosiłbym napisać do mnie na khanwars, kto mi coś podeśle. Przyjmę wszystko, ale najbardziej potrzebne jest złoto i żywność. Z góry dzięki
Aktywnie się udziela
podeslalem ci troche surowki Drakon....przed 20 jeszcze cos podesle.... a potem mnie nie bedzie... Tobie Galik wysle jutro.... tylko potem pomozcie mi bo chce wybudowac zakon....
Aktywnie się udziela
jak mozecie to pomozcie.... zostalem zjechany do zera..... nic wojska nic surowki....
http://game2.khanwars.wp.pl/doklad.php? … world_id=5
Aktywnie się udziela
napisze do Was wiadomosc jutro... nie wiem o ktorej... wezme sobie protekcje bo chce zarobic na zakon.... kto moze mi pomoc.... przyjme kazda ilosc surowki.... dopiero jutro ale pytam....kto i ile moze pomoc....
Aktywnie się udziela
prosze o surowke... ostalem zjechany do zera...mazzieh mnie pojechal...masakra....to moze niech pomoze....