Forum klanu Joannici
Umieszczajcie tutaj konkretne prośby o pomoc w zdobyciu zamku
Namiary na ten zamek, obecny stan lojalności, czas waszej drogi do tego zamku(wyprawy ze szlachcicem) i ilość szlachciców którą tam wysyłacie - to pomoże osobie która ma wam pomóc.
Ja mam na oku zamek ''TYCA'' obok justas. Ma obecnie 11 poziom. Narazie brakuje mi jeszcze 2 tys armi no i szlachcica chociaż jeden. To troche niedogodna pozycja dla tych którzy będą chcieli pomóc bo daleko troche, ale niechciałbym mieć wszystkich zamków w jednej kupie. Kto mogłby pomóc to niech pisze. Tamten zamek byłby idealny. Za 3-4 dni stanie się nieaktywny.
Ostatnio edytowany przez Drakon II (24-Jan-2009 11:16:07)
Ok. Powiadomię cię o tym. Teraz jeszcze kwestia szlachcica. Kolejna moja prośba o pomoc Potrzebuję:
44000 złota, 44000żelaza, 48400 drewna, 65000 żarcia. Jutro kończy mi się protekcja o godzinie 18 chyba. Prosiłbym jeszcze raz o pomoc, jak zawsze wszystko zwrócę. Z góry dzięki.
Ok narazie pomoże mi Elendur i może gacekol, chociaż nie jest w klanie, ale ma blisko. Kto byłby łaskaw wspomóc mnie w tej akcji.
Czasami sa możliwe ataki na członka klanu, a czasami nie. Nie wiem od czego to zależy.
Ale jeśli ktoś może mnie zaatakować to proponuje mu zdobycie mojego zamku (40:137). Chce się go pozbyć, wiec czekam na propozycje inaczej go opuszczę - a to go zniszczy, lub zaproponuje komuś spoza klanu
szlachcica będę miała za 10 godzin jak ci nie przeszkadza i dalej jest aktualna propozycja to zrealizujemy zdobycie twego zamku jutro chyba że jak będe w pracy to rozbiją mi wojsko wprawdzie jak mnie niema to moja bratowa czuwa nad moim zamkiem pozdrawiam