Forum klanu Joannici
potrzebuję wszystkiego mam 0 próbuję na własną rękę robić armię a jak pisałem wcześniej każda pomoc będzie olbrzymim wsparciem .
Co do yanki myślę, że pojedyńcze ataki nic mu w tej chwili nie zrobią trzeba pamiętać że po rozbiciu mojej armii przechwycił około 400 tyś surowców może zmasowane ataki a czwarty, piaty może go rozjechać ale to wszystko w krótkich odstępach czasu
chciałem pognębić LESZCZYNIEC KING ale zaatakował mnie gracz Loxuvo i straciłem całe wojsko
http://game2.khanwars.wp.pl/doklad.php? … world_id=5
Przyszedł mi ostatnio pomysł na to jak możemy uzyskać przewagę a w efekcie pokonać Yanki. Na pierwszy rzut oka może wydawać się głupi , ale po wgłębieniu się w niego ma on sens. Mianowicie mam na myśli powołanie szpiega który przystąpi do klanu Dżihad (który jest w miarę blisko Dżihadu, mam już na myśli pewną osobę) a następnie po pokonaniu wroga przejdzie do naszego klanu za co otrzyma nagrodę w postaci surowców na które złoży się cały klan i jakieś specjalne wyróżnienie. Co taka osoba miała by robić? Otóż wraz z Dżihadem atakowała by nas, ale uprzednio nas ostrzegając. Powiadamiała by nas o zamierzeniach wroga, bo przecież rozmawiali by ze sobą napewno. A gdy przyszła by odpowiednia pora opuściłby ich klan i wraz z nami dokonałby ostatniego ataku na Yanki. Tą osobą o której myślę jest Sephiron ma już najmniej 3 zamki i 25 level. Wiem że ta osoba może być niepewna ale nie zaszkodzi zapytać go czy nie poszedłby na taki układ. Moim zdaniem jest to nie najgorszy pomysł. To na razie wszystko co zdołałem zapamiętać z mojego planu. Na pewno napisze jeszcze jednego posta na ten temat. Teraz proszę wszystkich o wypowiedzenie się w tej kwestii.
Witam!!w razie czego służe pomocą!!z góry mówię ze lepiej stoje z defem niz jednostkami atakujacymi!!ale co nieco tam mam:)jeżeli potrzeba jakiegos surowca to walic śmiało!!napewno podeśle!!!
maras6 jak chcesz wsparcia to powiedz ja chciałem też uderzyć na Leszczynie king niestety jest zadaleko jak dla mnie ale jak ktoś może to polecam nie ma wojska raport ze szpiegowania z dzisiejszej nocy
We lost 0 quickwalkers!
Informacja o LESZCZYNIEC KING... [22:191] :
Populacja: (1970/10088).
Zasoby:
6651 złota,
9879 żelaza,
5440 drewna,
9007 żywności
Budynki:
Kopalnia złota - 21 poziom
Kopalnia żelaza - 21 poziom
Tartak - 21 poziom
Farmy - 20 poziom
Mieszkania - 24 poziom
Koszary - 16 poziom
Stajnia - 13 poziom
Warsztat - 5 poziom
Rynek - 7 poziom
Kuźnia - 16 poziom
Szpital - 5 poziom
Mur - 7 poziom
Kryjówka - 3 poziom
Magazyn - 18 poziom
Jednostki:
Nie odkryto
Ja biorę się za creexx
Ostatnio edytowany przez kobuzo2 (08-Jan-2009 16:28:25)
Hehehe. Widze odnosimy coraz to większe sukcesy. I tak trzeba trzymać. Rośniemy w siłę.
Czyli jak dobrze zrozumiałem to tamci odchodzą od klanu Dżihad tak?
Ostatnio edytowany przez Drakon II (09-Jan-2009 20:09:01)